3. МОДУЛ - 14. задатак

поставио/ла Nataša Miladinović 26.02.2017. 05:22
Вредновала сам следећи задатак:
Драгана Стокић - Веб-читачи. Претраживачи, претраживање и коришћење података са интернета 

Оно што сам приметила након првог читања задатака је да је колегиница врло кратко, али јасно описала задатке и добро их је поставила у захтеване категорије, те ми је било једноставно да разумем процес рада. 

Оно што ми је било тешко јесте покушај да "прочитам" оно што није написано. Морам да претпоставим да би била коришћена питања која би ученике водила кроз сазнајни процес. 

Оно што ми је било најтеже је да предложим вежбе, тј. кораке који би конкретно били коришћени, обзиром да у материју нисам упућена у оној мери у којој је један наставник информатике. Потрудила сам се да дам предлог за вежбе које би могле бити коришћене и које бих вероватно и сама користила уколико бих са својим ученицима обрађивала исту тему. Наравно, све то може и треба да буде много креативније него што би и колегиница и ја могле тренутно да смислимо. Ово је само један прозор у могућности које смо тренутно успеле да откријемо, обзиром на огроман број апликација које постоје.

Како сам се осећала? Осећам се увек испуњено и задовољно када сазнајем нешто ново. Најслађи замор на свету - замор спознаје.
Comments