4. МОДУЛ - 15. задатак

поставио/ла Nataša Miladinović 05.03.2017. 10:43   [ ажурирано 05.03.2017. 11:10 ]

Сајт је направљен као место где моји ученици и студенти могу да преузму материјале за рад и да приступе корисним линковима. То ми је тренутно најпотребније у раду. Овде је лакше и прегледније постављати линкове и материјале за ученике, него што то рад у Блогеру, који тренутно користимо, допушта. Оно што је постављено на сајт само је почетак. Пре свега сам се трудила да покажем познавање рада у Гугл сајтовима, обзиром да се њ креирање одвија у оквиру семинара.

За нови сајт сам се определила јер је једноставан за коришћење и одличан за оно за шта сам га наменила збод прегледности. Такође, подсећа ме на рад у Виксу, са којим сам се већ играла. Уколико бих се одлучила да организујем часове искључиво путем интернета, креирала бих „стари“ сајт, јер свакако даје више опција.

Креиране странице:

*У оквиру ове странице креиране су подстранице за сваку језичку вештину понаособ, као и посебна подстраница за задатак који је урађен у претходном модулу. Задатак сам употребила као водич ученицима и студентима за употребу Гуглових докумената у учењу енглеског језика.
Comments