1. МОДУЛ - 6. задатак.

поставио/ла Zoran Aleksic 16.02.2017. 01:11   [ ажурирано 17.02.2017. 01:05 ]
Е овако! Урађено је све по инструкцијама. Алатка у Гуглу је пронашла сајтове по слици, а слика коју сам користио је она када отац и ћерка разговарају и ћерка му каже да се о свему може информисати на њеном блогу, ако се не варам. Баш им је комуникација, да не употребим коју грубљу реч, ал ајде, нека буде. Сад даље. Користио сам предложену алатку за цитирање, и у опцијама нема слике и видео, већ двд, видео или филм. Ок, пробао сам ту, урадио како пише али даље ме води на страницу њиховог сајта који тражи акаунт или тако нешто. Добро, нашао сам где се налази слика, има је на страници "Нове техничке школе", линк: 
https://tehno5.wordpress.com/виртуелни-свет-2/
на страници:
http://www.mcb.rs/blog/generacija-jk/
на страници:
http://www.wikinomics.com/blog/index.php/2009/07/21/digital-gap-generation-lap/
на страници:
http://www.sciencesurvivalblog.com/getting-published/can-we-refer-to-wikipedia-articles-in-a-scientific-paper_1116
на страници:
http://www.masscue.org/out-of-the-vacuum/

и даље ме мрзело да истражујем, јер сам се уплашио где би ме све то могло одвести. Чудни су путеви интернета.

Оно што ми је важно, а то је суштина написаног у оном првом писанију, је да сазнам које су нове могућности које бих могао да применим у раду, невезаног само за школски живот и рад, већ и за оно друго што радим. У сваком случају ово је било драгоцено искуство за мене. Захваљујем.

Дорада! Надам се да је то ово, мада морам признати да је све помало конфузно.Ај да не одустанем одмах. Отишао сам на Citebite и ту добио цитат фотку и нешто сам копирао, и добио шта сам тражио, али не види се у овом посту. Наравно, да не будем лењ, опет сам позвао у помоћ алатку за снимање екрана, и фотографија говори више од речи.

E овако. Ако то није то, предајем се, дајте ми јединицу а за труд двојку. Педагошки оправдано. И друг Тито је понављао први разред, а није се ни Ајнштајн најбоље показао на почетку школовања. Мени је предвиђано да ћу бити ћумурџија или катранџија у бољој варијанти, и то није далеко од истине, јер се најбоље осећам када печем теракоту на ватри, као праисторијски човек. 

Слика је Барт Симпсон, не знам која је по реду. Након свега, изашло је то што је изашло.

http://www.justfuckinggoogleit.com/

In-text: (http://www.justfuckinggoogleit.com/, 1989)

Your Bibliography: http://www.justfuckinggoogleit.com/. (1989). Holywood.

Comments