4. МОДУЛ - 15. задатак.

поставио/ла Zoran Aleksic 07.03.2017. 02:32
Ево овако стоје ствари!

Костур и модел сајта је направљен. У основи, имао сам идеју да то буде платформа,пре свега за ученике који похађају ликовну секцију, али и за остале који имају афинитета према уметности.

Замишљен је као простор у коме ће се преплитати историја уметности и практични рад. Подељен је према гранама ликовне уметности, с тим што је предвиђена и анимација с обзиром да постоји много  бесплатних програма, а и оних који се купују у којима се може радити све везано за анимацију, филмску монтажу и монтажу звука. Можда је то и једини део који би могао да се ради директно на рачунару. Чак и ју тјуб има опције да директно на њему можете уводити ефекте и монтирати филмски материјал.

Сложићете се да ликовна уметност још увек зависи од материјала који нису толико у сфери виртуелног, па је тешко дати задатке који се могу радити он лајн, или кроз платформу. Наравно, постоји фото шоп, пеинт и још неки програми али они су само поштапалице и имају примену у дизајну. Наравно, кроз рад у ликовној секцији   дошли би до тога. Елем, да не дужим превише. Радио сам у новој верзији, и као што сте написали она има мање опција, али опет превише могућности може да збуни и да се човек нађе у лавиринту из ког нема излаза.

Линкови:

  1. goo.gl/hdR0mu
  2. goo.gl/fNV9wP
  3. goo.gl/eiGrGh
  4. goo.gl/tnLTBa
  5. goo.gl/PXxwCy
  6. goo.gl/kaepjG
  7. goo.gl/Xr81Uw
Сајт предвиђа и популаризацију ученичких радова на страници "радови ученика". Могућности су велике. И што је најважније, идеје постоје.

У нади да сам одговорио на задатак, пошто ми је увек тешко, мислим када треба да урадим нешто што се изричито захтева од мене, желим Вам све најбоље, и, уживајте у овим позним, зимским данима.
Comments