5. модул- 20. задатак

поставио/ла Ивана Павловић 06.03.2018. 06:18
Креирала сам блог Шеровање. Он није конкретно о настави, али је посвећен пројекту чији је примарни циљ унапређивање Наставе и учења. Осмишљен је са намером да повеже представнике различитих школа, који ће бити сарадници на њему, како би унапредили своју наставну праксу кроз размену искустава.

Ипод наслова Шеровање описана је намена блога.
Направила сам странице - Почетна, Шта је SHARE пројекат, Подели искуство, Примери добре праксе и Упознајмо се. Циљ пројекта је описан на страници Шта је SHARE пројекат, на страници Подели искуство школе ће поделити своја искуства о учешћу у пројекту. Страница Приумери добре праксе замишљена је као место где ће се размењивати различити наставни садржаји и идеје. На страници Упознајмо се треба да се представе сви учесници пројекта.
 Одабрала сам тему и додала геџете који ће бити приказани са десне стране  ( ознаке, архива, читаоци, гугл плус, сарадници, пријави злоупотребу, образац за контакт) 
Креирала сам следеће ознаке - Актуелно, 3П школе, SHARE школе, саветници- спољни сарадници, корисни материјали.
Позвала сам сараднике чији се гугл плус профили виде на бочној страници као геџет. Додала сам геџет гугл плус дугме са мојим профилом као аутора. 
Написала сам три поста са различитим ознакама. 
Мој блог можете видети овде. 

Comments