3. Модул – 13. Задатак

поставио/ла Јасна Мартинез Ернандез 25.02.2018. 14:23   [ ажурирано 25.02.2018. 14:27 ]
    Овде је линк до страница таксономске таблице колегинице Марије Цветиновић. 

    Имала сам задатак да вреднујем таксономску таблицу коју је израдила колегиница Марија Цветиновић, проф. енглеског језика. Веома ми се допао њен увод у израду првог задатка, односно видео-запис Јутјуб-канала. Истини за вољу, испрва сам имала проблем да дати линк отворим. Заправо, морала сам да га копирам, јер није директно линкован. Страница ми се није отварала. Након размењених порука са колегиницом, избрисала сам све кукије из рачунара и рестартовала га. Потом се дати линк отворио!
    Није било једноставно, нити захвално процењивати рад колегинице, иако су наши предмети природно сродни. Искрено, ни сада нисам сигурна да ли сам је оштетила у процени трећег задатка, али и мени је требало времена да схватим процес израде. Прочитала сам задатак два, три пута, а онда схватила да би и мени требало више од 20 минута, или колико је већ преостало од часа, да овај задатак завршим. 
    Још приликом израде своје таксономске таблице увидела сам њену корист. Неки пут се и ја занесем, па и друге колеге, што често срећем и у готовим припремама уз уџбенике које користимо у школи, да се нешто може завршити за 45 минута. Некада је то заиста могуће уколико имате сјајно одељење испред себе, а некада је врло, врло тешко. Треба проценити и састав одељења пре него што се пред њих ставе одређени задаци на израду.
    
Comments