4. МОДУЛ - 17. задатак

поставио/ла Станко Кржић 03.06.2018. 00:45   [ ажурирано 03.06.2018. 17:27 ]
У сарадњи са колегиноцом Славицом Прпа, израдио сам засебну страницу на мом сајту, која се зове ЗАНИМЉИВОСТИ. Испод је скраћени линк до те странице:


Рад на страници ЗАНИМЉИВОСТИ није био сувише стресан. Целокупну комуникацију смо вршили путем И-МЕЈЛА у реалном времену, што и није нарочито брзо, али је било сасвим довољно да се лепо споразумемо. Одобрио сам колегиници да приступи мом сајту и потом је она урадила све што је требало, а затим сам уклонио одобрење. И колегиница и ја смо свесни да се садржај који је она поставила на страницу ЗАНИМЉИВОСТИ налази на њеном Гугл диску и да ће тамо остати све док она то не избрише. Нисам инсистирао на томе да ми пошаље све потребне линкове и текст, како бих сам поново направио њену страницу, јер онда читава ствар губи смисао.

Насупрот овоме задатку, колегиница Славица мене је замолила да направим Упитник на њеном сајту у подстраници НАЈБОЉИ РОМАН - ГЛАСАЊЕ. Ја сам упитник био лако направиo, али смо онда морали да пребацимо тај документ на њен Гугл диск, како би резултати гласања ишли код ње, а не код мене. Ово је изискивало мало труда и интензивног дописивања, али смо на крају све успешно успели да урадимо. 
Comments